28 september

Ligger just nu i soffan, har alltså haft orken att pallra mig från sängen till att slänga mig i soffan istället. YEEIY ME! Har varit krasslig i ungefär 2 veckor men har inte "haft tid" att vara sjuk. Mycket med jobb, skola och nära o kära. Jag har typ stressat sönder och nu får jag vila igen alltihopa. Har legat till sängs i 2 dagar nu, riktigt skönt men så fruktanskvärt tråkigt! Gillar verkligen inte att vara sjuk.
Det enda positiva som kan komma ur att ligga sjuk i några dagar är att jag kan planera min helg! :)
So far blir det shopping med Timpalimpa på fredag sen middag med Bea & Anna. Antingen pyser jag iväg till Henrik eller Kristoffer , har inte riktigt bestämt mig ännu. Men på lördag blir det iallafall mys med svärfamiljen hahah, älsklings mamma fyller år, och då blir det god mat och härligt sällskap.


nachos



Nu har mamma och pappa äntligen lämnat huset och jag böev kvar ensam. Så Klara & Didi kommer och håller mig sällskap, vi ska laga NACHOOOSPLÅT! 
hmm, nachosplåt? - en plåt fylld med nachos, sen dränker man dem i köttfärs och ost... och sen kommer GUACAMOLEN !!! Jag kommer seriöst rulla fram efter denna kvällen.  Så vi ska alltså tjocka oss något enormt detta och godis.

Inatt kommer bobo! :)



klaaddddddis

nu har jag & klara precis klämt i oss kladdkada och massor med glass. MUUUMS :)

lite efter 20





Simpel lycka



äntligen kan jag få favoritmaten lämnad direkt till dörren. Fatta om jag blev glad när jag såg detta. Jag är ganska så lättroad och lätt att få lycklig.

smashing pumpkins



detta har fyllt mina öron hela dagen :)
smashing pumpkins - 1979

måndag- -

För att sammanfatta helgen väldigt simpelt så finns det nog några ord som är bäst: dricka, sönmlösa nätter, bråk, glädje och kärlek. Men trots alla dessa bråk hade jag faktiskt ganska så roligt :) hahah






bilder ifrån fredag och lördag

bobo


hahahaa

 

 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och bege mig till jobbet. Har legat hemma ifrån skolan idag... ont i halsen, tror det beror på alldeles för lite sönm i helgen..!  Så , tjohej!


Födelsedagsfirande




Nu ska mamma och pappa köra och lämn mig hos Klara för att mysa lite grann. Efter myyys blir det hem till Annalena för att fira hennes 19årsdag (som var i tisdags, haha). Tjejerna drar nog ut medan jag och Klara beger oss hem till henne för att avsluta myset. Förhoppningsvis kommer en efterlängtad pojkvän och kollar film med oss senare ikväll.
- kommer hem på söndag, FRED UT!!

finfina Klara


deppkväll - peppkväll

  • packa ombyte till imorgon
  • skynda mig till bussen
  • Historia B - med vikarie fick jag reda på
Efter skolan MÅSTE jag skynda mig in till Malmö för att möta upp pojkvännen på Entré, blir fika och han har lovat att köpa en jääättefin ring till mig... från ingenstans får jag ett sms:
Jag älskar dig!:) Ska köpa en fin ring till dig sen på Entré :)
Ibland kan han bara blow me of my chair...!

Efter Entré pyser jag hem till Klara där jag och Sandra håller henna sällskap över natten :) Vi ska kränga tjockismat samtidigt som vi kollar på Biggest Loser (hmm...) Nachos och massa annat gott!


men nu måste jag SKYNDA!

goulding hassle


Torsdag

Ska jag snart bege mig till skolan. Fortsätning på projektarbetet väntar och förhoppningsvis kommer Klara också efter att hennes ögon har sett ut som hon har fått en fet ögonsmäll..haha Annars blir det en feeet håla till HistoriaB idag, så jag hoppas att den ställs in vilket faktist är på tal. Vår lärare är nämnligen borta så om han inte har fixat en vikarie så slutar jag 12.25 istället för 16.00..!!

från polhems student 2010

bild sen Tims student

¨¨

Skoldagen blev kortare än vad den skulle bli, jag orkade helt enkelt inte åka tillbaka till sista lektionen för att ha musik. Fine, musik är kul.. att lyssna på de som kan, men jag är absolut helt ointresserad av hur man spelar efter toner, noter och annat som man måste veta. Jag överlåter det till folk som faktiskt kan sin grej..!
Tänkte att jag skulle kasta i mig lite mat innan jag beger mig in mot stan igen..

Fred Ut!

RSS 2.0