RK

Hejhopp! :)
Precis som resten av min klass sitter jag klistrad framför facebook och för anteckningar till rättskunskapsprovet vi har imorgon. Det är alltid någon snäll själ som lägger ner lite extra tid och för över anteckningar i vårt FB-klassrum så alla kan ta del av dem, grymt underbart. Så nu slipper jag sitta och RÅLÄSA 100 sidor juridik och kan kanske ägna mig åt ungefär hälften, fortfarande mycket med alla lösa papper hon har hunnit dela ut, men det känns ju lite lugnande iallafall. Detta ska nog gå bra.
     Det jag fruktar för är min EngelskaC-inlämning till imorgon som jag inte ens har börjar med ännu :( INTE BRA!! Men jag vet vad jag ska skriva om och dessutom behöver jag inte vara så källkritiskt och noggrann med mina källor eftersom jag ska använda mih utav mina egna tankar och erfarenheter när det kommer till att vara företagare. (Y) 

 Har föresten kommit igång med träningen efter ett uppehåll... ett lååångt jävla uppehåll (drygt 1 år sen jag slutade på volleybollen) men det känns skönt att vara igång igen. I söndags blev det powerwalk i 2 timmar, igår gymet och ikväll väntar en fruktad intervallträning i Alnarpsparken.

nej, nu ska jag återgå till boken, wish me luck!

LÖRDAG

Tjena!!
Jag och Bobo ligger i sängen och myser efter att ha krängt frukost nu! Wonderful :) Gårdagen spenderades med Klara, Bobo och födelsedagsgrisen Sandra. Vi käkade mat med hennes familj och sen pös vi vidare till en annan födelsedagsgris, Kalle. :) Grattis på 19årsdagen till Er båda!
Ikväll ska vi gå lösa i källaren... hehe, hello fritzl. (nej, fyy!) Bli ett födelsedagsfirande till ikväll, fast med hela stora gänget! :D

 


ONSDAG

Sitter och tittar på biggest loser ( repris från igår, så jag har faktiskt redan sett det) och käkar frukost. Ska pysa till skolan vid 10.50 och hänga med Klara :)
Ikväll blir det mys med Klara & Sandra eftersom vi är lediga imorgon, hinner nog med lite plugg innan vi träffas, eller rättare sag jag MÅSTE hinna med plugg innan.

tjaaråå! =)

SÖNDAG

Efter en fullspäckad helg brukar det alltid vara skönt att ta söndagen till att slappa och samla krafter inför denna kommande veckan, tycker jag iallafall. Men idag känns det INTE skönt. Jag har en bok på 250 sidor som jag ska läsa, är på sidan 3, i engelsk litteratur. Så just nu sitter jag och letar runt på innehållsrika och detaljfulla recensioner och utdrag från boken med hjälp av google (I<3GOOGLE)!! 




Helgen har bestått utav 20årsfest för Timpa, släktmiddag och krök hos Klara med en efterlängtad Nathalie Melinder!! :*


CRAVINGS

Idag fick jag äntligen min efterlängtade bakad potatis! Helt jävla underbart gott.
Fick en chock när jag fick tillbaka mitt filosofiprov idag, jag är så nöjd, jag är så galet duktig! Jag och Klara pös iväg till stan och kollade balklänningar (suck) så jävla tråkigt... alla är skitfula!! Jag vill ju ha en fin :( som många redan vet är jag väldigt frispråkig när det kommer till kläder, är det fult så säger jag det. Och det materialet som balklänningar brukar vara i (sånt "hårt") är bland det värsta jag kommit under fund med, kan gå under samma kategori som krig, tom plånbok och America's funniest homevideos! Jag har verkligen hittat den jag verkligen vill ha, men det är fan inte värt pengarna...jag tycker seriöst inte det.
I västa fall kommer man kanske se ut som ett söndrigt duntäcke, täckt i fjädrar...haha


RSS 2.0