FREDAG

God morgon solstrålar :)

Nu beger jag mig till skolan :) det blåser som in i gatan, så jag har jacka idag.. vill inte, vill inte!





TALK TO THE HAND, STONE

Hemkommen från en skoldag med massa skratt och roligheter. vi ska pynta vårt studentflak med lakan och behöver roliga saker att skriva och nu när man tänker efter så har vi haft riktigt roligt under våra 2 år tillsammans! Massa ursäkter för att man kommit försent, klockrena kommentarer som kommit från lärare och allmänna störda grejer vi har haft för oss!!

Vi fick våra studentmössor idag, men jag har inte hunnit tagga ännu. Jag har så mycket i skolan så jag har inte hunnit tänka på studenten, jag har fan inte tid att ta den.

Efter skola mötte jag upp Timpa och vi åkte till Nova, han köpte shorts men jag hittade ingenting. Sen åkte vi till stan istället där jag köpte en keps, kunde inte bestämma mig om färg så som tur var köpte Tim den andra färgen så nu kan jag välja!! :)

 

Polo/Ralph Lauren


MINA HJÄRTAN

Hej alla! :)

Jag har fått många frågor om min hund, så jag tänkte klara ut detta nu! :D

Matilda är 9 år gammal och har en familj bestående utav mig, min syster, pappa och mamma. Haha, detta börja låta som en presentation man gjorde utav sig själv i lågstadiet haha!! Hur som helst, hon är en Jack Russelterrier, men väldigt liten för sin ras! Hon är släthårig vilket gör att många tror att hon är en chihuahua, men så är inte fallet.




Lite mys mellan Tim och Matilda





DETAILS




TORSDAG

God morgon alla!

Gud vad jag älskar att starta dagen med Justin Bieber, nu vet jag många som kommer bli arga på mig! Men jag har faktiskt gjort en undersökning ( eller ja, testat) där jag provade en dag med Justin Bieber och en annan morgon där jag lyssnade på annan musik. Jag var faktiskt gladare på Justin-dagen!!

Idag ska jag och Tim iväg till Nova och shoppa lite. Får se om vi hittar något roligt :)

 


STÄDA

Hej hopp!
Idag drog jag och Klara till stan och kollade runt lite, dock inget fint som fick följa med hem, eller ja, inget fult heller haha. Men vi stack och käkade iallafall, supergott. Hamnde i stadsparken en stund med Didi, Emilia, Klara och Johan sen pös vi till Bjärred och käkade första mjukglassen ( för mig, iallafall).

Ikväll blir det städning för hela slanten!



ONSDAG

God morgon!
Nu beger jag mig till skolan för en tidig dag, min enda tidiga dag på skolveckan faktiskt. Eller nja, egentligen inte, har HistoriaB på tisdagmornarna men den kursen hoppar jag... sista lektionen är iallafalll det enda ämnet jag faktiskt taggar till, - rättskunskap, intressant och kunskap man faktiskt har användning utav i vardagslivet!

I eftermiddag kanske det blir en fika med Didi & Klara om jag känner att jag har tid annars ägnar jag min dag åt NkB - människokroppen.. usch!

Vi får se om vädret håller samma temperatur hela dagen och planera därefter haha, finurlig tjej här..!!

Be cool - stay in school! (H)

ÄNTLIGEN

Så j*vla skönt! Kanske inte arbetslös efter studenten! SÅ JÄVLA BRA!





var bara tvungen 


S(K)OLDAG

Hej alla!
Som ni säkert också märkt så har dagen varit strålande, så jäklans härligt! Skolan gick fort så jag hann hem om och sätta mig i solen i 30 minuter sen skulle jag tillbaka till Lund, till körskolan. Men herregud vad jag är lost idag! Jag skulle precis gå iväg till bussen mot Lund när jag inte hittar mitt busskort, och ni som känner mig inser vilken katastrof detta är, men hur som helst, jag letar och letar och letar tills att jag missar bussen. Men jag fortsätter leta och 1 minut efter att bussen gått hittar jag det! Jag menar seriöst!? Men jag har det iallafall nu.

Ikväll ska jag bara ägna mig åt att läsa om skoluniformer på engelska. Jag ska nämnligen skriva en debatt om just detta. Så vi får la se hur det går.

2 bilder från idag


Natalie letar efter spindeln...



Klara steker i sina dyra glajjor


TISDAG

Godmorgon! Hej alla morgonpigga läsare som inte skolkar första dagen i skolan :) Jag var faktiskt uppe med tuppen i morse, eller nja, iallafall. Kom upp vid 8, ringde Tim och väckte honom och nu är jag reda för att gå till bussen. Dock går inte bussen förrän om 20 minuter så jag slänger upp en dagens, första dagens :) hehe.

Det ska blir soligt idag också, så jag kör på shorts, en tunn kofta och ett linne. Med detta blir det röda, låga converse och min nya väska :)




MÅNDAG

God morgon! :)
Idag blir det bara pluggande för mig!
Körkortsteori, naturkunskap, filosofi, engelska & massa crap till! Dööö, men snart studenten ;)

Ha en bra dag! :D

BILEN

Idag har jag övningskört med pappa och vi hamnade i Skurup av alla ställen. Hur som helst så bestämde vi oss för att käka något, så vi stannar vid en kiosk och mumsar i oss korv. När jag ska hoppa in i bilen igen så hör jag någon som skriker från andra sidan gatan "EMEEELIIIEEEE!!!"  och där står Tim... i Skurup... världen är liten haha :)
Men jag blir iallafall hämtad av Tim snart så ska vi hitta på något ikväll eftersom allt blev kaos igårkväll!

Ha en trevlig stund i kvällssolen :)

GIVE ME EVERYTHING




spelas på repeat i mina lurar just nu! GALET

PÅSKDAGEN

Hej!
Jag kom på att jag är dålig på att visa vad jag handlar, eller rättare sagt, jag är urusel på det. Så nu har jag slått ihop veckans köp :) 

  
 

enjoy


SKÄRTORSDAG

hej hopp! Nu är det påsk, eller nja, iallafall början på. På något vis tycker jag om påsken, jag tror att det hänger ihop med att vi alltid firade påsk i stugan i Småland. Jag och min syster fick små ledtrådar under hela dagen för att hitta presenterna, vid varje present låg en ledtråd till :D Antar att det försvinner när man blir äldre :(

Idag ska jag iallafall till Ystad. Jag fick ett krissms igår utav Louise som skulle till sin kusins fest och behövde hjälp där så pyser iväg om en timme så måste in i duschen.

Ha en solig dag! :)
från polhems student 2010


MÅNDAG

Hejhopp!
Har precis försökt fixa i trädgården tills jag insåg att jag verkligen inte vet vad som är ogräs och vad som är växter... usch! Försökte verkligen!! Om ett tag ska jag iväg och träna med Sandra , möjligtvis att Joanna följer med :) Blir dock inte värsta workouten, jag har galet ont i halsen, borde nog inte träna alls egentligen. Men sen kommer älskling med present till mig och sen ska vi sola :D
Måste bara slänga in att Robyn är nopg fan den enda artist som håller huvudet kallt igenom hennes kändisskap. Har sett både konserten och intervjuerna på TV nu flera gånger och fan vad talangfull hon är dendär Robyn!!

SÖNDAG

Efter en mysig kväll igår blir det reunion med vännerna idag!
Vi var 4 tjejer som umgicks hela tiden innan, och då menar jag hela tiden!! Men när jag träffade Tim för 1,5 år sedan och de andra träffade sina respektive blev det att vi kom på kant med varandra, tyvärr, alla gick på olika skolor, träffade olika vänner så blev det att man hade mindre tid till varandra helt enkelt. Men så idag, ska vi äntligen träffas allihopa! Det ska bli superkul! :) F4

Hoppas Ni också ska hitta på något efterlängtat idag!

LÖRDAG

Heejhej!
Nu sitter jag och tittar på " tio orsaker att hata dig" - rolig som fasen, men riktigt synd att Heath inte lever längre riktig hunk!!
Tim kommer iallafall hit när som, han har kollat innebandy sm-finalen i Malmö och jag har sovit :) vi ska käka och mysa hela kvällen, igår tog fan på krafterna. Vi hängde på båten igår och med 15 cm's klackar rör jag mig inte många meter idag, mina lilltår är ruttna hehe... nej, men känns näst intill så! :)
Skulle bara upplysa er! :D

Mmm MARABOU

Hejhopp! =)

Efter skolan tog jag och Klara en tur till Ica Malmborgs, vandrade hem med melon och marabou, en toppenfredag! :)
Sitter och kränger framför TopModel ÄLSKA REPRISER, hejar på Krista heheh :D
Ikväll eller ja, om en timme ska jag in till Lund igen och träffa Louise :D fetmys!

PUUUUUSSSS

TURKIET

Sommar, sommar och sol. Havet och vinden och doft av kaprifol.

Nu är våren här och det betyder... att snart är det sommar.. och det betyder reeeesa!!
Jag har precis kollat upp en lägenhet i Turkiet som jag är sugen på att hyra, sjukt sweet, ligger i bergen med världens vackraste utsikt! Väntar bara på svar om när den är ledig :)



fint, eller hur?!


PIZZA

Haalllihallå! :)

Regn... vad är det för hittepå?!?
Bobo har precis åkt, blev en myskväll eftersom har åker till Kristineholm (?) imorgon :( buuhuu!! Men jag ska nog klara mig, bölar inte sönder, han kommer ju tillbaka... håller tummarna! Jag fick tillbaka mitt rättskunskapsprov som jag berättade om tidigare, grymt glad över resultatet, förtjänade en fetingpizza - blev extra fettig kebabpizza!!

Nu ska jag sova, tidig dag imorgon, Nkb-lab.

SOV GOTT! :*

MÅNDAG

HEEEEEEEEJ!

Idag är en riktigt bra dag, känns jättebra idag faktiskt!
Började dagen med med organisation & ledarskap, den bara flöt igenom, har blir riktigt flitig! 
Drog in till stan och käkade med Tim och köpte en ny almanacka till mig :D sen begav jag mig tillbaka till skolan och han skulle möta upp Henrik, så det blev ett hejdå. Hade en lektion till och sen NkB med handledning så det gick ju inget vidare, men får kämpa på! men jag och Klara spenderade 2 extra timmar i skolan för att jag skulle få kläm på filosofin jag har imorgon. OCH NU JÄVLAR SITTER DET! Klara matade in 2 månaders filosofi i huvudet på mig på 2 timmar! Bra där ;-)

Ikväll ska jag och Sandra pysa och träna sen blir det tillbaka till råplugget.


 

Ha det så bra allihopa! :)


SÖNDAG

usch, igår blev alldeles för mycket märkte jag. Viggos, spisen, viggos & Lundia. puuh! Jag är sinnes hängig, inte bra. Dock "skönt" att vädret var som det var idag, jag hade aldrig pallar åka och springa i geggan i Skrylle idag!! Blir en innesittar dag med filosofiboken i högsta hugg idag / ikväll.. ska be en viss Klara att hjälpa mig ( skriva åt mig (A))
Nu kallar boken! och colan :D

RSS 2.0