SPORTLOV

Underbart! I natt kunde min telefon dö utan att jag kände mig stressad i morse när jag vaknade, great! Lovet kom precis i lagom tid, var hur trött som helst på skolan vid detta laget. Det finns ju nämnligen en viss lärare som tror att han kan agera konung och bestämma allt. Synd att jag inte har full poäng om man hoppar den kursen :/ buhu. Får väl bli ett snack med syo och rektorn när man kommer tillbaka.

idag blir det en Louise-date! Längesen, så det ska bli myys, undra vad vi kan tänka oss hitta på! :D

ALLA <3-DAG

Vilken dag är detta att fira?
Jag har någon att vara med på denna dagen, men jag ville inte. Jag ser helt seriöst inte poängen med denna meningslösa dag!! Förutom att min fina vän Andrea och hennes pojkvän Andreas firar ett år tillsammans idag!! :)

SÖNDAG

Hej hopp!
Detta har varit vad jag kallar en riktigt skön helg.. har gjort absolut ingenting! :)
I fredags flyttade jag hem igen, wonderful!! Sen blev det mys hos klara sen kom bobo och vi åkte hem.
I går firade jag farmor + hennes sambo (ja, de fyller år på samma dag... sjukt) mmums, GOD MAT! Kom hem vid nio-tiden så jag packade upp sen slocknade jag vid 11 ungefär.. ingen festprisse här inte.
Sen idag blev det Nova Lund med Timpalimpa :) och nu väntar engelskboken BLÄÄÄ!!

ONSDAG

Bobo kom precis hit efter en match i Arlöv så nu duschar han medan jag kollar kläder till honom!

Dagens lycka: hittade halsbandet som jag suktat efter :D :D trodde att det garanterat skulle vara slut, men det fanns. Wiiie


TISDAG

Ska plugga... ska plugga... ska plugga... men först ska jag baka :D Min favvis kommer och då ska jag vara snäll och visa tacksamhet för att jag inte behöver sova ensam i natt igen!! Det blir kladdis!!

100 gram smör
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
10 minuter i ugnen, INTE MER!
220 grader


Tänk på att röra om efter varje ny ingrediens, man får ett bättre resultat då!
Lycka till allihopa! Servera med glass och chokladsås, precis som jag ska göra för mitt hjärta ikväll!

7 februari

Det går bra nu, kompis det går bra nu!
Tror seriöst att det blir balklänningen jag dreglat efter sen jag såg den första gången.. så glad
Nu är det bara studentklänningen kvar att bestämma sig om, men har några tankar om denna också. Jag som tycker om att använda kläder mer än en gång, dock på olika sätt, har lite problem med vita klänningar (plain ones) så försöker hitta någon med nån detalj eller något som gör att den sticker ut på nåt vis. Och sen har vi ju balklänningen som jag faktiskt inte kan hitta något fel på!! Jag har verkligen funnit lycka!
Ännu bättre nu när både mamma och pappa gillar den... :)


 

Några av de klänningar som är med i tävlingen om "studentklänningen"


Äntligen söndag!

Så underbart att äntligen ha söndag!! Inga krav att man måste lyfta sig ifrån soffan och göra någon nytta, galet bra! Så jag kan lova att jag ska inte göra speciellt mycket idag :) Timpalimpa stack iallafall tidigt idag, men han kommer tillbaka ikväll, han har börjat med sånt träningspulver ( någon som förstod?) så han ska bli BIFF (he wishes). Antar att det är såhär han vill se ut när han är klar, må kanske ha varit för att jag tidigare uttryckt min  åsikt såhär; I can not love a fat boy!


lördag

godmorgon!
Kollar på den där japanska gameshowen med Klara.. och kollar balklänningar, tror fan att jag har hittat den perfekta! Så underbar! Men nu ska vi spela kort och dega oss igenom dagen , tror jag ska klämma i mig vesuvio till frukost :) 

ikväll ska jag fira min kusin som fyller 2 år. Sen får vi se m jag ´hinner in till stan för bira med Tim, Gabbe o Klara! :)


Tredje februari


Usch vad jag är trött idag! Svinit äckligt trött, ville verkligen inte stiga upp i morse, och detta har hållt i sig hela dagen! Somnade på bussen hem... usch! Grejen är att jag faktiskt gick och lade mig i relativt bra tid. Men kanske kan det vara för att jag hade mitt första träningspass på 10 månader igår? Jag gissar på det!

Men nu ska jag ta fram någonting som Tim kan laga till mig ikväll.





Onsdag

Godmorgon! :)
Idag blir det skööön skoldag! På rättskunskapen ska vi bege oss till Tingsrätten, så det blir ju chill! Annars har vi normaltråkiga lektioner som man matar sig igenom. Nästa vecka får vi reda på projektarbetesbetyget, oj vad låångt ord, tror dock inte det kvalificeras som ett ord, men gud vad nervös jag är! Är iallafall garanteras G, men vemfan vill ha G i projektarbetet... finns nänmligen en anledning till att vårt projekt gått som det har, men nu är det för sent att ändra på... får blicka framåt istället :)

Ha en asbra dag allihopa!

perfection



chloé


1 Februari



Hemma igen! Skönt, men ganska ensamt, ingen som skrattar med eller åt mig :( ingen som ställer upp när jag vill spela spite and malice fram till halv 3 på natten och ingen som bråkar med mig om de sista popcornen :(! Jag gillar inte att bo ensam...

Hur som helst, min pappa är helt störd! Man börjar nästan gråta för att jag inte saknar honom när jag inte bor med familjen... fine gulligt, men ändå. Han har nog lite Emelieabstinens, han har nämnligen ringt mig varje dag och frågat om vi ska luncha.. SWEET!

Imorgon ska jag iallafall hem till Timpas mamma, hon har lovat (mutat) att laga chicken nuggets i linfrö till oss. Mot maten var jag tvungen att följa med på hennes Body&Balance-pass... men det är nog fantamig värt de!

Sov gott allihopa! :)

bebiiis



Sitter just nu hemma och kollar på TopModel.
Men när mamma kommer hem ska vi in till sjukhuset och hälsa på min nyfödda kusin :)
1 dag gammal! Härligt



Matilda

soova

I natt sov Klara här.. bra!
Ikväll ska jag sova hemma.. bra!


RSS 2.0