hallå

Godmorgon!

Sov ju hos Timpa inatt, så nu blir det skola. Relativt skön dag faktiskt 4 lektioner.
Organisation&ledarskap, engelska, pedagogiskt ledarskap och sen läser jag upp NkB (failade i ettan). Börjar 9.45 och slutar 15,00, så ska absolut inte klaga!
Ville bara berätta, såå hejdåå!


30e januari

Har klämt i mig pizza, badat, kollat handboll, budat på tradera (den hemsidan borde förbjudas, beroende) och nu ska jag packa och bege mig till min pojkvän :) Alltså precis som en vanlig söndag!
Hoppas ni har haft det precis lika skönt som jag har! Hörs imorgon.


London 2011


maaaauud

pizzan är i ugnen! SLURP

8 <3

ojoj, kom precis på att jag och min pojkvän firar 8 månader idag... pinsamt att glömma bort :( fy! men för er som inte vet är detta tredje gången vi är tillsammans haha, vi blev tillsammans oktober 2009. Gjorde slut vintern 2010 sen på det igen mars och sket i det igen i april... men sen slutade daltandet i maj :) och nu har vi det myyys!
Detta är då alltså bobohistorien.


älska webcam


speechless


vårkänslor


ellos.se  - 249 kr




ring
jfr.webb.se - 149 kr




ring
kyssjohanna.se - 995 kr
( timpa, om du kollar... denna blir jag glad för!)





hm - 199 kr
(visst, klart den är fin, men alla, verkligen alla kommer ha den)

detta tror jag vi kommer se mycket av under våren, eller hoppas iallafall. :)


Malaga

Nu har bästavän åkt! Hon åkte till Malaga i morse för att ha praktik i sex veckor, lyllans henne. 15 grader sol!!
AVUND!
Idag blir det plugg och första natten jag sover själv sedan jag flyttade hit.. :(

Religion... (n)

Nu sitter jag här i sista minuten...precis som vanligt när det kommer till skolan. Har ca 100 frågor att besvara till imorgon plus att vi har ett" G-test" imorgon och allt detta i Religion (som inte är sådär jävla roligt). Menmen, klarar man G-testerna kan man skriva IG på de "stora" proven och ändå få ett G i handen. Sweet!
Men vi är inte dumma, så jag ocj Klara delar upp uppgifterna och gör hälften var och byter sen svar, trots att man ska skriva med egna ord. Men det blir RÅPLUGG i kväll tills Sandra kommer och nannar här i natt. Hon åker förresten till Malaga i 6 veckor på söndag, praktik i solen den maddafakkan!

Pys ut


Konst?

Gry Dress SEK 799, m By M - NELLY.COM
Nelly.com

Detta skulle jag vilja säga är konst på en galje!


19 år!

Nu är jag 19! Inte värsta grejen men det är ändå fortfarande ett steg närmre systemet... om det nu är något jag borde se fram emot, med tanke på att jag inte dricker längre (a) SANT!!
Gårdagen var jättemysig. Först vaknade jag precis som vanligt och försökte sega mig igenom dagen så som jag aldrig gör... däremot fick jag faktiskt mycket gjort på en redovisning jag ska hålla imorgon, kommer bli rikligt förbannad om jag inte får mvg nu alltså! Satsat högt,  men jag förtjänar det.. tyckte Klara också när hon såg min powerpoint. Som sagt, Klara kom, sen Sandra v i tog oss in till Lund och mötte upp min pojkvän och Mathias. De hade överraskningar planerat för hela kvällen, gulligt, synd bara att jag inte gillat överraskningar. Gillar att ha kontroll!! Men det blev iallafall käk och bio. Vi såg "meet the little fockers" - galet ball remix i slutet. HAHAHA! Se den så fattar du! Sen åkte vi hem till Sandra och spelade Yatzy, OCH JAG VANN!! Gårdagen var alltså myspysigt, precis som jag vill ha det.
Hur som helst, jag flyttar hemifrån på tisdag! Galet underbart!! Ingen som säger vad man ska göra, när man ska göra det eller hur man ska göra det. Dock blir det mycket ansvar, och det gillar jag INTE. Lägger allt på Timpaälskling, det har han tillochmed redan lovat.

Nu ska jag kolla TopModel, heeråå!
 


Mmmm :)

Min absoluta favorit när det kommer till dofter måste bli den parfym jag fick av min finfina Bobo i London. Guess's Seductive - så galet perfekt. Perfektion på flaska, hands down. 


 
Nya signaturdoften kanske?


11 Januari

Just nu ligger jag i sängen och fifflar med lite skolgrejer och låter ögonen sappa mellan datorn och tvn. Underbart!
Kom hem från London i söndags så har packat upp alla grejer idag, sjukt bra att allt i rummet var färdigt när jag kom hem. Så nu har jag allt där jag vill och där jag hittar det.
 

 Nu blir det Biggest Loser, grymt underbart!


 
Utanför Wembley staduim


RSS 2.0