TORSDAG


 JAG FICK MINA PÄRLOR! :)
bilder kommer upp imorgon!
Jag och Tim har precis rensat ut min garderob...känner mig helt tom, löjligt, men jag har svårt att göra mig av med kläder oavsett pris och utseende..! Hur som helst så ska jag och timpa gå o lägga oss nu

God natt finisar :D


STUDENTVÄDER


PERFEKTION





ÄLSKA FUSK


Fuskarna No.1! - DUNDER!!

Kommer sakna min klass som går all in för att hitta på bästa fusk istället för att bara plugga in det.. :)
- skriva på benen, skanna anteckningar och förminska som fusklappar, prata in i mediaspelare men nu har vi gått så långt att vi fotar facit och snor provet när läraren vänder ryggen till!! WONDERFUL.


UPPE MED TUPPEN


GODMORGON!

Jag är helt häpnad över min förmåga att vara vaken :O jag släckte lampan vid halv 3 i natt och studsade upp vid 6... imponerad!! :)

Nu ska jag bege mig till skolan för att skriva religionsprov, wish me luck! Sen blir det att skriva arbetet om filosofen som jag inte hann med igår :( Det blåser ganska mycket ute, så det blir skinnjackan på idag och jeans! Vart är sommaren?

Puss <3



- 24 MAJ

Hej!

Jag lovade bättring på uppdateringen, men som de flesta vet är jag kass på att hålla löften... därför jag sällan ger sådana. Men jag slänger upp ett sent inlägg och skyller på att skolan är KAOS!
Sitter och pluggar religion, usch! och ska skriva om en filosof till filosofin tills imorgon. Imorgon ska jag plugga rättskunskap och organisation och ledarskap. Ï måndags hade jag 3 pedagogiskt ledarskapsprov... usch o fy o blää!! Men jag tror fan att det gick bra ändå!

Men nu ska jag hoppa tillbaka till religionernas förlovade land!! :)  Sov gott alla söta läsare :)


KOMMER SAKNA MITT POLHEM!!




- HEMSKA TANKE


Idag slog det mig!!

Tänk om de skorna jag spanat in är slut!!

Fick lite smått panik och bad Tim ringa in och lägga undan dem eftersom jag inte kunde ringa själv!!

Får ett svar att de är slut eftersom hon i kassan inte kände igen dem!!

Jag skyndar mig hem o kastar mig över telefonen, och efter mycket om och med så förstod hon i andra änden luren vilken sko jag menade!!

På torsdag blir de mina!!



- 22 maj


Förlåt för urusel uppdatering :( jag ska bättra mig!! Lovar!

jag har iallafall haft tusen grejer för mig i veckan. Plugg i massor, jobb och ytterst lite sömn.

MEN SNART STUDENTEN!!!


God natt alla fina läsare :)
 


- KALAS


God kväll finisar :) Hur har er dag varit?

Vi har iallafall kalas för min syster som fyller 17 år!! Detta firas med godistååååårta och kiwitårta!


GE MIG MAAAAT


Ja, ! Jag är hungrig!!!!!

Har typ int ätit på 3 dagar, GE MIG MAAAAAT



GINGER






MÅNDAG


Hej alla glada prickar!

Jag sitter och pysslar med mina labrapporter som ska vara inskickade ikväll. Men snart ska jag bege mig till frisören och äntligen klippa av kaluffsen! För er som inte har sett hur mitt hår ser ut, så är det inte tjusigt längre. Utväxt, rufs, alla färg har lagt sig i topparna - vilket innebär att jag har färgskiftningar i hela håret & det är superslitet!! Så av ska det! Jag ska göra en avfärgning och klippa sen sätta i ny färg igen, dock har jag inte bestämt mig ännu om vilken färg jag vill ha... Tror det blir rött/varma toner.

Ni får se sen!
Puss på er!!


PLAY & WIN


Long time no see

heej alla boppers!!

Förlåt för kass uppdatering, men jag har inte haft humöret på min sida den sista tiden, många kan nog hålla med mig där. Inget Prag, massa skola och livet suger, hej peppad tjej!!

God natt, jag är jätte trött, men kika in senare så ska jag vara jätteduktig bloggare :)

TISDAG

Hej, eller nja, typ god natt :P

Idag hade jag en lektion 11,35 - 13,00. Men Elisabeth höll med om det var för fint väder att sitta inne i och vi fick gå 12,10 (y) super!! Så jag drog i lunchade med Pappa på Romana sen åkte jag tillbaka till skolan för jag hade glömt att skicka över ett arbete.. suck, men kom ändå hem 2, så det blev någon timme i solen innan jag skulle in och möta Tim i Lund. Vi pös till Nova för att byta min klänning till annan färg, och han skulle byta sina shorts :)

Har också varit och solat med Sandra och nu väntar religionsboken :( inte alls roligt...! men har faktiskt skrivit  mitt acceptance speech som jag ska hålla imorgon, känner peppen!! NOT!

Alla barnen taggar Prag utom Emelie och Klara, för de ska inte fara... - Klara ( asball tjej!!) Men nej, jag ska inte till Prag, jag har alldeles för mycket i skolan för att åka till Prad, tyvärr.. :/

GOOOUUUD NAATT!

FRIKKING AWESOME


Riktigt klockren!

Tim, be
prepared! ;)



BIRTHDAYGIRL


Idag fyller klara menigslös! Grattis ditt tard!!


 

SÖNDAG

Shiiit, jag är tröött!!
Jobbade idag, så steg upp klockan 8 (!!) kom precis hem, så är galet trött!!

God natt alla fina!

PARAMORE


ONSDAG

Hej alla loppor :) !

Idag har jag chillat (?) i skolan, eller nja, 1 prov och ett oförberett test. Men annars chill. Efter skolan blev det gymet med Sandra, hem och packa och sen vidare till Timpa. Halv 8 kom hans mamma och hämtade upp mig så vi kunde åka och träna.. igen! Hon håller i passet som jag berättat om tidigare, och idag var andra gången jag var där. Första gången var fan värst, jag kunde inte gå på typ två dagar... SJUKT!
Vi får se hur jag mår imorgon, om jag ta mig ur sängen utan att skrika!

God natt! :*

TISDAG

Hej alla finisar!

Dagen började med skola, sen åkte jag och Natalie till bilprovningen i Skurup för att prata med honom som ska fixa Camaron. Tillbaka till Natalie målade vi lite ( ytterst pyttelite) i hennes föräldrars sovrum. Sen begav jag mig till Tim för att vänta tills han kom hem och då gick vi till hans mamma för att fira hans syster som fyller 5 år idag!

Ja, så har min dag sett ut :D

Godnatt alla trötta peps! :)

MOLN


Heeeej.

Måndagar... jobbigt som det är redan eller hur!? Och inte fan blir det bättre av att ens lärare inte dyker upp på lektionen, som dessutom råkar vara den första. Eller att det är kasst väder! Det blåser, molnigt och det ser ut som om det ska börja regna när som helst.

Jag sov hos Tim inatt eftersom alla vägrade hämta mig. Jag mådde illa, och alla vet vad som händer om man mår illa. Så jag ringer mamma och frågar om hon kan hämta mig
- Om du är sjuk är det ju bättre om du stannar hos Tim...
(så han blir sjuk eller?)
Schysst?! Vill hon ens ha hem mig, skämt o sido, men hur som helst, hade ju inga grejer med mig dit eftersom tanken var att jag skulle hem igår. Så 6 hoppar vi upp, 06.45 går han till jobb och jag till buss. Kommer hem 07.45 och åker tillbaka till Lund 09.17 för att märka att vår lärare inte kommer... vilken jävla morgon! Ja, jag är lite arg!

Hejdå :*


MÅNDAG

Hej bloggen!
Förlåt att jag inte uppdaterat på hela helgen, men jag har en okej (?) ursäkt... jag har haft mensvärk... haha, låter inte så godtagbart kanske?!

Vi firade Valborg i stadsparken och sen åkte vi hem till Klara och lagade mat och drack. en helt vanlig valborg! Vad gjorde ni på valborg? :)


Pusss!! :)

RSS 2.0